Dichter bij dieren!

Pelgrim Brass presenteert op het Grachtenfestival 2018 een nieuw programma genaamd ‘Dichter bij dieren’. De musici nemen je mee door de dierentuin en vele dieren zal je ook muzikaal terughoren in Camille Saint-Saëns’‘Le Carnaval des Animaux’, oftewel het Carnaval der Dieren. Van slenterende schildpadden tot springende kangoeroes en van balkende ezels tot de flamboyante zwaan.

Tijdens deze rondleiding door de dierentuin hoor je de verhalen van Toon Tellegen. In deze verhalen hoor je wat de dieren hebben meegemaakt en wat hun persoonlijke kenmerken zijn. De titel van Tellegen’s boek ‘Misschien wisten zij alles’, zegt dan ook genoeg… Loop je met de musici mee door de dierentuin?

De buurtconcerten worden mede mogelijk gemaakt door Coöperatiefonds van Rabobank Amsterdam en Stichting Ambassadeurs van het Grachtenfestival.

Leave a Comment