Tijdens de auditie van het Grachtenfestival de opmaat won Pelgrim Brass een aantal optredens tijdens dit prestigieuze festival dat in 2015 samen gehouden werd met SAIL Amsterdam. Weer een verhalend concert over de tocht die de Pelgrim vaders hebben gemaakt vanuit Southampton naar Amerika via onze standplaats Delfshaven Rotterdam. Dit alles begeleidt met zelf gearrangeerde muziek van Antonin Dvorak’s New world symphony. Het programma werd onder andere uitgevoerd op het op 1 na grootste tallship ter wereld, de Russische Kruzenshtern.

During the audition of ‘het grachtenfestival’ Pelgrim Brass won a number of performances at this prestigious festival held together in 2015 with SAIL Amsterdam. Another story telling concert about the tour that is made by the Pilgrim Fathers from Southampton to America through our base Delfshaven Rotterdam. All this with self-arranged music of Antonin Dvorak’s New World symphony.

The program was partly carried out at one of the largest tall ship in the world, Russia’s Kruzenshtern.

Leave a Comment