Pelgrim Brass start een vruchtbare samenwerking met Organist Gerard van der Zijden. Tijdens dit nieuwjaarsconcert speelde Pelgrim Brass samen met de organist nieuwe arrangementen van onder andere Toccata en Fuga van J.S. Bach en  De grote poort van Kiev uit de schilderijententoonstelling van M. Mussorksy.

Het Nieuwjaarsconcert van Pelgrim Brass en Gerard van der Zijden resulteerde in een CD productie met CD label STH Records. Deze CD, Organic Brass, wordt 9 april gepresenteerd in de Pelgrimvaderskerk in Delfshaven te Rotterdam gevold door meerdere presentatie concerten door het hele land.

Radio 4 is de zender waar Pelgrim Brass inmiddels een aantal keer heeft opgetreden. Opium op 4 en de speciale kerst uitzending van de klassieken met Presentator Ab Nieuwdorp zijn hier voorbeelden van. Ook in de speciale radio show van het grachtenfestival, Earbites, promote Pelgrim Brass haar programma wat ze op het festival zouden brengen.

 

Pelgrim Brass starts a fruitful collaboration with organist Gerard van der Zijden. During the New Year’s concert Pelgrim Brass played with the organist new arrangements among other Toccata and Fugue by J.S. Bach and The Great Gate of Kiev from Pictures of a exhibition by M. Mussorksy.

New Year Concert by Pelgrim Brass and Gerard van der Zijden resulted in a CD production with CD label STH Records. This CD, Organic Brass, April 9 will be releasing in the Pilgrim Fathers Church in Delfshaven, Rotterdam, followed by several presentation concerts throughout the country.

Radio 4 is the station Pelgrim Brass has already occurred several times. ‘Opium op 4’ and the special Christmas broadcast of ‘de klassieken’ with Presenter Ab Nieuwdorp. Also in the special radio show of the grachtenfestival, Earbites, Pelgrim Brass promote her program what they would bring to the festival.

 

Leave a Comment